REPORTAGE AANBOD

Hypo Frame biedt een ruim assortiment fotoreportages aan, of het nu gaat om portretfoto's, rijfoto's, foto's in vrijheid of bedrijfsfoto's, u bent aan het juiste adres. U kan voor een vooraf klaargemaakt pakket kiezen of een fotoreportage op maat laten samenstellen. 

Voor iedere fotoreportage geldt dat alle gemaakte foto's binnen de 5 werkdagen in een album geplaatst worden, zo kan u rustig een selectie maken. Na het doorgeven van de definitieve keuze ontvangt u binnen de twee weken de door u gekozen foto's.

Een fotoreportage van Hypo Frame is een investering. Er komt veel meer kijken bij een reportage dan alleen het maken van de foto's, ik zorg voor professionele kwaliteit tijdens de reportage zelf maar ook tijdens de nabewerking. U kan me steeds contacteren voor speciale verzoeken ivm de bewerking en u kan steeds fotoproducten bijbestellen.

 

Bestel hier uw reportage 

Heeft u een keuze gemaakt uit het aanbod fotoreportages en wenst u te bestellen? Selecteer hieronder het gewenste pakket, u wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul uw gegevens correct in zodat ik u kan contacteren om een datum vast te leggen.

Heeft u een vraag of wil u graag een reportage die niet in de lijst staat? Contacteer me gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Reportage Goud

€ 200,00

Reportage Goud

€ 200,00

Reportage Zilver

€ 120,00

Reportage Zilver

€ 120,00

Mini Reportage

€ 80,00

Mini Reportage

€ 80,00

Portret 

Bij dit soort reportage worden er foto's gemaakt van (u en) uw paard. Deze shoot kan gecombineerd worden met een vriend/vriendin of zelfs een hond. De reportage wordt gehouden op een locatie naar keuze, voor we beginnen zoeken we samen naar de mooiste plek.

U kan er ook voor kiezen om dit soort reportage met meerdere paarden te doen of te organiseren in groep. Dit wil zeggen dat er meerdere combinaties afzonderlijk gefotografeerd worden.

Deze reportage kan makkelijk gecombineerd worden met enkele black photo's (onderaan pagina) of met foto's onder het zadel.

Black Photo 

Bij dit soort reportage worden er foto's gemaakt van (u en) uw paard(en). Belangrijk is dat er gefotografeerd moet kunnen worden vanuit een ruime staldeur, poort of donkere piste. Op deze manier valt het daglicht op het paard en wordt er een donkere achtergrond gecreëerd. Het is ook mogelijk om verschillende paarden op één foto te krijgen zonder dat ze samen hoeven te poseren, de paarden worden afzonderlijk gefotografeerd en aan de hand van nabewerking op één foto gezet.


In Vrijheid / Veulens

Bij dit soort reportage wordt uw paard los of aan een touw halster gefotografeerd op een locatie naar keuze. Al het tuig wordt nadien weggewerkt zodat het lijkt alsof uw paard helemaal vrij rondliep op de locatie. Populaire locaties zijn; aan het strand, in een heidelandschap, in een weide of in het bos. Het is belangrijk dat u zelf inschat wat kan of niet met uw paard, Hypo Frame is niet verantwoordelijk wanneer uw paard losbreekt.

Het is ook mogelijk om uw veulen(s) te laten fotograferen. Dit doe ik graag los in de weide of piste samen met de merrie. Indien u interesse heeft in een reportage van uw veulen, neem dan even contact met me op voor meer info.

 


Competitie

Gaat u binnenkort op wedstrijd en wilt u deze dag graag voor eeuwig koesteren? Of het nu gaat over jumping, eventing of dressuur, ik volg u graag tijdens deze belangrijke dag(en). Verschillende opties zijn mogelijk, u kan er voor kiezen om; enkel uw proef te laten fotograferen, een volledige reportage van klaarmaken tot prijsuitreiking of voor een reportage van meerdere dagen.

De prijs voor dit soort reportage bespreek ik graag samen met u zodat het pakket volledig naar uw wensen kan worden samengesteld.

Neem voor meer informatie gerust contact met me op.


Onder het zadel

Bij dit soort reportage worden er foto's gemaakt tijdens het rijden. Elke gewenste locatie is mogelijk, enkele mogelijkheden zijn in een piste, weide, bos of zelfs aan zee. U kan er ook voor kiezen om dit soort reportage met meerdere paarden te doen of in groepsverband te organiseren. Dit wil zeggen dat er meerdere combinaties afzonderlijk gefotografeerd worden op dezelfde locatie.

 

Extra informatie:

 • zorg dat je paard klaarstaat zodat we meteen kunnen beginnen
 • een gepoetst tuig is een must
 • zorg voor een mooie outfit voor jezelf en je paard
 • een extra persoon voor hulp is handig maar niet verplicht

Verkoop

Uw pony of paard(en) op een professionele manier onder de aandacht brengen? Dan is dit pakket wat u zoekt. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kan kiezen. We beginnen met enkele standfoto's. Indien u dit wenst maken we nadien foto's onder het zadel of eventueel in vrijheid als het paard nog niet zadelmak is.

Het beeldmateriaal dat u ontvangt na deze reportage kan u gebruiken om uw paard(en) of pony te verkopen. Wanneer u er voor kiest om een reportage te boeken neem ik contact met u op om het verloop van de reportage te bespreken.

Heeft u zelf een idee of wil u graag meer informatie? Neem gerust contact met me op. 

Nuttige informatie:

 • het paard staat klaar zodat we meteen kunnen starten
 • zorg voor 2 personen (vasthouden en hulp)
 • gepoetst tuig is een must
 • we nemen de tijd die nodig is, vaak is dit max. 30min per paard
 • halstertouwen worden weggewerkt tijdens de nabewerking
 • trens hoofdstel: zonder teugels / stang en trens: met teugels

Prijs:

 • €60/paard : hoofd/standfoto's of rijfoto's, incl. 3 digitale foto's in HR
 • €85/paard: hoofd/stand- en rijfoto's, incl. 6 digitale foto's in HR
 • prijzen zijn exclusief km vergoeding (€ 0,30/km heen en terug)
 • Hypo Frame is niet btw-plichtig, er wordt geen btw aangerekend