Portfolio

Een beeld krijgen van het werk van de fotograaf waarmee u binnenkort graag wil samenwerken is belangrijk.

Mijn portfolio is opgedeeld in verschillende onderwerpen zodat u makkelijk terugvindt waarnaar u opzoek bent.

Belangrijk om te onthouden is dat een portfolio slechts een kleine selectie foto's bevat van een veel groter archief.

Bent u op zoek naar een specifiek soort foto?

Aarzel niet om me te contacteren.

 


In mijn portfolio met onderwerp dressuur zal u zowel foto's van dressuurmatige trainingen als competitie foto's terugvinden.

Ik maak foto's van dressuurruiters op elk niveau, regionaal, nationaal en internationaal. U heeft de mogelijkheid om foto's te laten maken van  de sfeer in de stallen, de wedstrijdsfeer, training, de competitie en de prijsuitreiking. Kortom, u kan bij Hypo Frame terecht voor het hele plaatje.

 

In mijn portfolio met onderwerp jumping zal u zowel foto's van dressuur- of spring matige trainingen als competitie foto's terugvinden.

Ik maak foto's van springruiters op elk niveau, regionaal, nationaal en internationaal. U heeft de mogelijkheid om foto's te laten maken van  sfeer in de stallen, de wedstrijdsfeer, training, de competitie en de prijsuitreiking. Kortom, u kan bij Hypo Frame terecht voor het hele plaatje.

 

In mijn portfolio met onderwerp veulens zal u zowel foto's van het veulen met de merrie als van het veulen apart terugvinden.

U kan er voor kiezen om de foto's in een weide, paddock of op harde grond te laten maken. Of de foto nu als doeleinde verkoop of uw familie album heeft, ik ga professioneel te werk met aandacht voor uw wensen.

 

In mijn portfolio met onderwerp portret zal u  foto's van het paard met of zonder ruiter terugvinden. 

Naast de gewone portretfoto bestaat er ook de mogelijkheid  om foto's te laten maken voor het verkopen van uw paard of pony maar ook voor reclame van een product.

U kan er voor kiezen om de foto's in een weide, paddock, heide, bos, aan het strand of op harde grond te laten maken. Ik ga steeds professioneel te werk met aandacht voor uw wensen.