Portret 

Bij dit soort reportage worden er foto's gemaakt van (u en) uw paard. Deze shoot kan gecombineerd worden met een vriend/vriendin of zelfs een hond. De reportage wordt gehouden op een locatie naar keuze, voor we beginnen zoeken we samen naar de mooiste plek.

U kan er ook voor kiezen om dit soort reportage met meerdere paarden te doen of te organiseren in groep. Dit wil zeggen dat er meerdere combinaties afzonderlijk gefotografeerd worden.

Deze reportage kan makkelijk gecombineerd worden met enkele black photo's (onderaan pagina) of met foto's onder het zadel.

 


Black Photo 

Bij dit soort reportage worden er foto's gemaakt van (u en) uw paard(en). Belangrijk is dat er gefotografeerd moet kunnen worden vanuit een ruime staldeur, poort of donkere piste. Op deze manier valt het daglicht op het paard en wordt er een donkere achtergrond gecreëerd. Het is ook mogelijk om verschillende paarden op één foto te krijgen zonder dat ze samen hoeven te poseren, de paarden worden afzonderlijk gefotografeerd en aan de hand van nabewerking op één foto gezet.