REPORTAGE AANBOD

Hypo Frame biedt een ruim assortiment fotoreportages aan, of het nu gaat om portretfoto's, rijfoto's, foto's in vrijheid of bedrijfsfoto's, u bent aan het juiste adres. U kan voor een vooraf klaargemaakt pakket kiezen of een fotoreportage op maat laten samenstellen. 

Voor iedere fotoreportage geldt dat alle gemaakte foto's binnen de 5 werkdagen in een album geplaatst worden, zo kan u rustig een selectie maken. Na het doorgeven van de definitieve keuze ontvangt u binnen de twee weken de door u gekozen foto's.

Een fotoreportage van Hypo Frame is een investering. Er komt veel meer kijken bij een reportage dan alleen het maken van de foto's, ik zorg voor professionele kwaliteit tijdens de reportage zelf maar ook tijdens de nabewerking. U kan me steeds contacteren voor speciale verzoeken ivm de bewerking en u kan steeds fotoproducten bijbestellen.

 

Bestel hier uw reportage 

Heeft u een keuze gemaakt uit het aanbod fotoreportages en wenst u te bestellen? Selecteer hieronder het gewenste pakket, u wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul uw gegevens correct in zodat ik u kan contacteren om een datum vast te leggen.

Heeft u een vraag of wil u graag een reportage die niet in de lijst staat? Contacteer me gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Reportage Goud

€ 200,00

Reportage Goud

€ 200,00

Reportage Zilver

€ 120,00

Reportage Zilver

€ 120,00

Mini Reportage

€ 80,00

Mini Reportage

€ 80,00