Evenementen

Naast fotoreportages fotografeert Hypo Frame ook op evenementen. De deelnemers van het evenement kunnen ter plaatse hun foto's bekijken en direct bestellen. Na afloop van het evenement ontvangt de klant dan de aangekocht digitale foto's of fotoproducten zoals prints of uitvergrotingen. De foto's worden tijdens het evenement voordeliger aangeboden, de foto's kunnen na afloop van het evenement ook online besteld worden aan de gewone prijs. Organiseert u een evenement en wilt u graag een fotoservice bieden, neem dan contact op voor meer informatie.

 

Belangrijke informatie

  • voorzie voldoende ruimte voor de fotoservice
  • de ruimte moet overdekt zijn (tent of in een gebouw)
  • toegang tot een elektriciteitspunt
  • ...

 


LRV wedstrijden

Regelmatig biedt Hypo Frame een fotoservice op de wedstrijden van de Landelijke Rijverenigingen, wil u ook graag een fotoservice aanbieden op uw evenement? Neem dan gerust contact met met op.

Extra informatie:

Tijdens het evenement fotografeer ik zo veel mogelijk deelnemers, door de reclame weten de ruiters mijn website met bestelpagina steeds te vinden. Hier kunnen ze na afloop van het evenement rustig de foto's bekijken en aankopen. Momenteel werk ik aan het maken van een fotostand voor op het evenement zelf, ruiters kunnen dan op het evenement zelf hun foto's komen kiezen en bestellen.

 

Reed u zelf een (LRV) wedstrijd en wil u graag fotoproducten bestellen? Klik dan op de button.